Organska hrana
- Reklama -

Ne kaže se džabe da zdravlje i snaga na usta ulaze.

JABUKOVO SIRĆE JE UNIVERZALNI LEK: Ovo je prava tajna koju krije!

U prirodi se nalaze mnoge namirnice koje će vam omogućiti da živite zdravije i budete zaštićeni od raznij bolesti.

Ovo su neke od njih:

Beli luk sadrži neke sumporne sastojke koji aktiviraju jetrene enzime odgovorne za ispiranje toksina iz tela. Ovaj rođak luka, sadrži alicin i selen, dva bitna sastojka, koja dokazano štite jetru od toksičnih oštećenja, i pomažu u procesu detoksikacije.

Lisnato zeleno povrće: gorka tikva, rikola, spanać, takođe sadrže brojne spojeve koji neutrališu teške metale, a imaju jak uticaj na jetru. Lisnato povrće može eliminisati pesticide i herbicide iz tela, te podstaći stvaranje i protok žuči.

DUD NIJE SAMO UKUSAN PLOD! Zasadite ga i imate lek!

Orasi koji sadrže visoke nivoe L-argininom, amino kiselina, glutationa, i omega-3 masnih kiselina takođe pomažu kod čišćenja jetre od bolesti koje izaziva amonijak. Orasi osim toga utiču na protok kiseonika u krvi.

Zeleni čaj u sebi ima katehina, reč je o vrsti biljnog antioksidansa koji je prikazan u istraživanjima kako bi se uklonile nakupljene masnoće i podstakle odgovarajuće funkcije jetre. Ovaj snažni biljni napitak takođe štiti jetru od toksina, koji bi inače mogli da prouzrokuje ozbiljnu štetu.

PRIRODNI LEKOVI PROTIV PREHLADE: Ove biljke će vam sigurno pomoći!

Grejpfrut je bogat prirodnim vitaminom C i antioksidantima. Kao i beli luk, grejpfrut sadrži sastojke koji povećavaju proizvodnju jetrenih enzima za detoksikaciju. Osim toga grejp sadrži i flavonoid, spoj poznat kao Naringenin koji pomaže kod topljenja masti.

Izvor: Bolja zemlja

Prethodni tekstRobne rezerve kupuju dodatne količine kukuruza po 22 dinara! Evo kako da se prijavite!
Sledeći tekstOve mere primenite po opadanju lišća u voćnjacima!