Foto:Pixabay

Odeljenje za poljoprivredu, turizam i društvene delatnosti opštine Vladimirci objavilo je Konkurs za dostavljanje prijave za dodelu podsticajnih sredstva za iskopavanje (bušenje) bunara na teritotiji opštine. Svi zainteresovani od danas do 7. avgusta mogu podneti prijavu.

Bespovratna podsticajna sredstva mogu se koristiti za bušenje bunara za navodnjavanje u povrtarskoj, voćarskoj, ratarskoj i stočarskoj proizvodnji.

Pravo na dodelu podsticajnih sredstava može ostvariti fizičko lice – nosilac registrovanog aktivnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva sa teritorije opštine Vladimirci.

Iznos podsticajnih sredstava je 30 evra (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan isplate) po dužnom metru. Maksimalan iznos podsticajnih sredstava je 3.750 evra za jedan bunar, a najveća dubina za koju se daju sredstva je 125 metara. 

Prijava na konkurs za korišćenje podsticajnih sredstava podnosi se Odeljenju za poljoprivredu, turizam i društvene delatnosti opštine Vladimirci.

Obrazac prijave na konkurs može se preuzeti u prostorijama Odeljenja za poljoprivredu, turizam i društvene delatnosti opštine Vladimirci. Za detaljnije informacije treba pozvati tel. 015/513-415, kontakt osoba Zarić Dragan.

Za više informacija pogledajte ovde.

 

IZVORBolja zemlja
Prethodni tekstNacionalni tim za preporod sela: Proizvodnja šljivove rakije prepečenice kao isplativ posao
Sledeći tekstVeć nam je stigao avgust, evo koji nas sve radovi očekuju u polju