obnova registracije poljoprivrednog gazdinstva
obnova registracije poljoprivrednog gazdinstva
- Reklama -

Grad Subotica raspisao je Javni poziv registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima zainteresovanim za podnošenje zahteva za kratkoročne kredite za nabavku obrtnih sredstava, uz učešće Grada Subotice u sufinansiranju dela kamate.

Javni poziv se upućuje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima – fizičkim licima sa teritorije Grada Subotice koja su zainteresovana za podnošenje zahteva za kratkoročne kredite za nabavku obrtnih sredstava-repromaterijala na period do 12 meseci, uz učešće Grada Subotice u sufinansiranju dela kamate.

Registrovana poljoprivredna gazdinstva Gradskoj upravi, Sekretarijatu za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, podnose Zahtev za izdavanje Saglasnosti o ispunjenosti uslova za podnošenje kreditnog zahteva za kratkoročni kredit za nabavku obrtnih sredstava-repromaterijala na period do 12 meseci, uz učešće Grada Subotice u sufinansiranju dela kamate.

Ukupna sredstva za ovu namenu iznose 2.000.000,00 dinara i obezbeđena su u budžetu Grada.

Iznos kredita odobrava poslovna banka podnosiocu zahteva u minimalnom iznosu od 100.000,00 dinara i maksimalnom iznosu do 500.000,00 dinara, sa rokom otplate do 12 meseci.

Ukupna kamata je 6% godišnje fiksno po proporcionalnom metodu 28-31/360, od toga 5,4% godišnje subvencioniše Grad Subotica, a 0,6% godišnje plaća Korisnik kredita.

Naknada za odobravanje kredita je 0%. Način otplate kredita je mesečno, tromesečno, šestomesečno ili godišnje u skladu sa anuitetnim planom otplate.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Sekretarijatu za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, na telefon 024/626-871.

Prethodni tekstPOVRTARI OPET IMALI PROTESTE! Oglasio se i ministar Nedimović!
Sledeći tekstSve veći broj zahteva za subvencije: Morate da pazite da ne budete odbijeni