Novogodišnja jelka
Novogodišnja jelka

Ako niste još uvek okitili novogodišnju ili božićnu jelku, ili ne znate kakve ukrase biste postavili, i gde biste ih nabavili, nemate razloga za brigu.

Ovogodišnji trend je da jelke budu bez ukrasa, potpuno prirodnog izgleda. Eventualno, možete postaviti na vašu prirodnu ili veštačku jelku, šišarke i veštački sneg. Kako bi vam jelka i noću blistala postavite na nju neke lepe sijalice i to bi bilo sve od dekoracije, a imaćete božanstvenu jelku.

Kako su i novogodišnji i božićni praznici propovednici ljubavi i zajedništva, tako i mi treba da se ponašamo u skladu sa tim i da ukoliko želimo da imamo u svom domu prirodnu jelku, obavezno da to bude jelka sa busenom.

Poslednjih godina se sve više suočavamo sa pojavom šumskih požara i problemom sušenja šuma, koji su posledica klimatskih promena i globalnog zagrevanja, a kupovinom jelki sa busenom omogućićemo tim jelkama da i posle praznika one nastave da žive.

Evo nekih predloga kako može izgledati i vaša gola novogodišnja jelka.

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

View this post on Instagram

CURRENT SITUATION 🤭🎄❄️ So my tree is up, but totally naked.. & after @corbycraigresidence post of a naked tree i’m half tempted to leave it naked 😂🙄 i think it looks beautiful! But i have so many beautiful baubles & stuff to add so maybe i’ll just have a naked tree for a few more days then dress it 😂🤭 (why does this post sound like i’m talking about a human body) 😅 also totally nailed the ‘saw the wicker tree skirt apart’ due to it being to small for the base, so a big thankyou to the crazy Rosie at @home_sweet_home_46 for showing her chopping skills on her story last week 😂🤪🔪 *que post for dressed tree by the weekend* 🎄👗❄️ _____________________________________________________________ #christmas #christmastree #xmas #xmastree #xmastrees #christmastrees #christmastreesofinstagram #nakedtree #nakedchristmastree #chrismtasdecor #christmas🎄 #christmasdecorations #christmastree🎄 #chrismtastime #itsbeginningtolookalotlikechristmas #christmasgarland #garland #christmassy #firewall #fire #tvwall #festive #festivities #therange #homebase #ebay #ebayuk #christmasiscoming #christmassy #christmastime #therange

A post shared by MissGreedysHome (@missgreedyshome) on

 

Tekst priredila: Marija Papić