Septembar je došao, a sa njim i vrele teme iz poljoprivrede. Zato nikako ne propustite prvu emisiju nove sezone čuvene Bolje zemlje – nedelja 05. septembar 2021, u 06.30h.

Kao i do sada, emisija Bolja zemlja će se emitovati nedeljom, u terminu od 06.30h, dok ćete reprizu moći da gledate nedeljom od pet ujutru.

Vrsni poznavalac srpskih prilika, iskren i bez dlake na jeziku, Uroš Davidović, kao voditelj i urednik emisije Bolja zemlja, vodiće vas kroz AGRO svet na već prepoznatljiv način – direktno u centar. Poljoprivrednici će imati prilike da saznaju sve važne informacije iz poljoprivrede, kao i novitete, zanimljivosti, stručne i naučne činjenice, ljudske priče i iskustva sa terena…

Vrhunske teme, stručnjaci i poljoprivrednici. Fenomenalni prilozi o ratarstvu, povrtarstvu, voćarstvu, mehanizaciji. Novi, edukativni saveti i prezentacija poljoprivredne mehanizacije, lečenje biljaka, saveti kako uzgajati profitabilno povrće i voće, najbolja rešenja za stočare i ratare od strane stručnjaka – sedite i pamtite najkorisnije savete iz poljoprivrede.

Počinje NOVA SEZONA Bolje zemlje. Nedeljom u 06.30h.

Prethodni tekstJunad ne prodavati bez preke potrebe: Sada je pravo vreme da sačekate
Sledeći tekstPet miliona za pomoć poljoprivrednicima