- Reklama -

Na nedavno održanom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu , dodeljene su posebne nagrade i priznanja uspešnim firmama, među kojima je u posebnoj kategoriji “najbolji u agrobiznisu„ nagrađena i Chemical Agrosava . Nagrada i priznanje koje je ova kompanija osvojila je: Najbolji u oblasti korporativnih usluga u agrobiznisu za projekat Klub A.

Projekat klub A startovao je početkom godine i za samo 6 meseci od nastanka, stigla su i priznanja. Ideja je da se sprovede jedan potpuno nov pristup tržištu i omogući krajnjim kupcima (poljoprivrednicima) dostupnost proizvoda i usluga, podrška i kvalitet pod jednim brendom koji je prepoznat i na novosadskom sajmu, a to je Klub A.

Kriterijumi za dodelu nagrada koje je komisija razmatrala bili su: raznovrsnost asortimana, uspešnost u različitim vidovima poslovanja, kako finansijskom tako i u drugim oblastima rada, potom kvalitet proizvoda, pozicija na tržištu, ali i javno mnjenje i ocena potrošača koji su doveli do toga da se Chemical Agrosava još jednom izdvoji na tržištu Srbije kao kompanija koja osluškuje potrebe potrošača i nudi im pravo rešenje, a to je svakako Klub A.