Foto: Pixabay
- Reklama -
Slider

Međunarodni sajam hortikulture pod sloganom “Bašta u srcu grada” biće održan u hali 3 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od srede 17. do subote 20. juna.

Dvadeset peta po redu manifestacija je besplatna za sve posetioce i ljubitelje cveća.

Foto: Pixabay

“Biće to, u ovom trenutku za sve nas tako potreban doživljaj za oko i dušu, obogaćen sa još tri tematske izložbe – 23. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 8. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 4. Izložba organske proizvodnje Organic Fest”, navode organizatori u saopštenju.

Inače, BeoPlantFair je već godinama zaštitni znak prolećnog sajamskog kalendara, događaj koji okuplja ljubitelje prirode, zelenila i raznovrsnog cveća.

“Ovaj povratak u normalne životne i društvene tokove, prilika je da se još jače i čvršće povežemo sa prirodom, njenim blagodetima i plodovima. Sajam hortikulture upravo je mesto inspiracije i ideja za uređenje terasa, balkona, bašti i ozelenjavanje vrtova”, kažu organizatori.

Posetioci će na sajmu moći da se izabere iz bogatog izbora sadnica cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka, i kupi odabrano direktno od proizvođača. BeoPlantFair je tradicionalno odlična prilika za sve male proizvođače i domaćinstva da izađu izvan lokalnih tržišta i uspostave nove kontakte u prilog budućih saradnji.

Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije je pokrovitelj.

Slider