- Reklama -
Slider

Iako smo proletos, zbog situacije u kojoj se čitav svet našao, ostali uskraćeni za održavanje čuvenog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Novosađani su rešili da nas ipak obraduju pred kraj godine i pruže nam priliku da nas poljoprivreda sve okupi i to ONLINE. Tako će se od 14. do 18. decembra ove godine prvi put, ova nadaleko poznata i važna manifestacija, održati na adresi www.expoonline.rs.

Na istom mestu i sa istim ciljem okuplja se veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva koji su pripremili prezentacije noviteta u svom poslovanju i asortimanu robe, ali i brojne akcijske ponude koje će važiti samo za vreme trajanja Sajma.

Novosadski sajam je za ove potrebe razvio posebnu platformu koja će i izlagačima i posetiocima pružiti sve mogućnosti kao i da se događaj organizuje u realnom prostoru. Svi će moći da zakažu online sastanke sa izlagačima. Edukacije i promocije na kojima svake godine svi zajedno delimo iskustva i nova saznanja, realizovaće se kao online konferencije, vebinari ili prezentacije.

Događaj koji s posebnom pažnjom iščekuju ne samo poljoprivrednici, već i brojni drugi radoznalci, pa čak i deca je prva online izložba rasnih grla domaćih uzgajivača stoke – najbolje što Srbija danas može da ponudi!

Uprkos tome što se Sajam ove godine nije održao na uobičajen način, vrednovanje kvaliteta proizvoda je održano, pa će na virtualnom Poljoprivrednom sajmu zasijati proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja “Najbolji u 2020”.

Vest koja nas je najviše obradovala je to da su registracija na portal i pristup Sajmu potpuno BESPLATNI! Dakle, baš ništa nas ne sprečava da bar jedan dan između 14. i 18. decembra posetimo virtuelni Poljoprivredni sajam i uživamo u bogatoj ponudi, a oni vešti će dobiti priliku da sklope odličan posao i u novu godinu uđu sa novim poslovnim elanom.

Registracija je već moguća na adresi www.expoonline.rs, a nagradne igre i promotivne aktivnosti možete pratiti i na društvenim mrežama Novosadskog sajma, na Facebook stranici Novosadski sajam i na Instagram profilu @novosadski_sajam.

Slider