- Reklama -

Svi građani Srbije sada mogu dobiti bez odlaska u banku najbolju ponudu za kredit brzo, lako i potpuno besplatno. Ova usluga može se koristiti zahvaljujući kompaniji Kredium, koja je prepoznala sve nedostatke i probleme sa kojima se ljudi sreći prilikom podizanja kredita.

Uz prikupljanje ponuda i vođenje kroz proces dobijanja stambenog kredita, kako za građane u Srbiji, tako i one u dijaspori, i keš kredita, Kredium klijentima nudi i asistenciju za refinansiranje stambenog kredita, dobijanja kredita za adaptaciju i izgradnju, kao i određivanja kreditne sposobnosti.

Ideja za osnivanje i razvoj platforme kredium.rs, nastala je kada se prilikom kupovine stana osnivač Krediuma Miša Lazović sreo sa svim problemima koje tradicionalni procesa kreditiranja za kupovine nekretnine nosi sa sobom. Tada je, kako kaže, odlučio da to iskustvo poboljša za sve svoje sugrađane.

– Kredium je sa radom krenuo krajem 2020. godine i od tada aktivno povezuje veliki broj korisnika sa bankama radi dobijanja najbolje opcije za kredit. Kreditni savetnici u Krediumu imaju zadatak da pronađu najbolje ponude, uporede uslove kreditiranja i ultimativno klijentu obezbede najpovoljniju opciju za kredit – objašnjava Lazović i napominje da su usluge Krediuma za klijente u potpunosti besplatne.

Kreditni savetnik umesto odlaska u banku

Tim kreditnih savetnika predvode  Bojana Šarović i Marko Matić koji su u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri realizovali preko 5.000 kredita u vrednosti od preko 50 miliona evra.

Tradicionalni način dobijanja ponude i odobrenja kredita iziskuje vreme i mnogo energije klijenta. Pored toga što se mora  ići u banku nekoliko puta, klijenti sami radite analizu troškova, procenu kamatne stope i tumačenje različitih uslova, što ume biti umarajuće i vrlo stresno. Kredium rešava sve ove probleme – poručila je Bojana Šarović.

Građani za kredit mogu aplicirati putem platforme kredium.rs, a za one koje voli sastanke uživo tu si i kancelarije u Beogradu i Nišu, a kako najavljuju uskoro će sa radom početi i kancelarija u Novom Sadu.

Novogradnja na jednom mestu

Na platformi kredim.rs odnedavno su objedinjena pretraga stanova u novogradnji, koji se mogu kupiti i pomoć u dobijanju kredita, da bi, kako objašnjavaju u ovaj kompaniji, korisnicima proces kupovine idealne nekretnine i dobijanja kredita učinili što lakšim i bržim.

Prethodni tekstPodržan predlog ministarstva: Izdvajaju se sredstva iz budžeta za stočare
Sledeći tekstVodeći svetski stručnjaci se oglasili: Ovo će vam pomoći da sprečite afričku kugu svinja