- Reklama -

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS) je danas razgovarao sa privrednicima Zapadnobačkog okruga u Somboru. Čadež je istakao da ovaj region obiluje privrednim potencijalima, posebno u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, istakavši da je potrebno da se privrednici u što većoj meri posvete procesu finalizacije proizvoda.

“PKS je spremna da pruži potrebnu podršku svim tamošnjim kompanijama u predstojećim projektima. Svi investitori u Zapadnobačkom okrugu posluju veoma dobro.” – izjavio je Čadež. Kompanije iz Zapadnobačkog okruga su pravi primer da uložena energija, u kombinacija sa kvalitetnom primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i procesom obrade uključenim u celokupnom sistemu, daje vrhunske rezultate.

Na sastanku Čadež je pozvao privrednike iz Sombora, ali i regiona, da što više koriste mogućnost prosleđivanja inicijativa preko regionalnih privrednih parlamenata. Takođe, Čadež je pozvao sve somborske privrednike da koriste nove usluge komore, s posebnim naglaskom na analitički servis, koji bi mogao biti od koristi gotovo svakom privrednom subjektu.