Naslovna Video Bolja zemlja – 30.04.2017.

Bolja zemlja – 30.04.2017.

973
0

Emisija Bolja zemlja, nedeljom od 08.15h, na Happy TV.  U poslednjoj emisiji Bolja zemlja fenomenalni gosti i interesantne teme:

Gost emisije Bolja zemlja, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović dao nam je odgovore na aktuelna pitanja:  Dokle se stiglo sa pravilnicima, uredbama?  Koliko je toga do sada postignuto od onoga što je isplanirano? Da li će biti dovoljno novca za priključne mašine, mehanizaciju? Dizel gorivo. Pitanje državnog zemljišta. Ubacivanje hektara u sistem. Fikitvna poljoprivredna gazdinstva.  Izvoz srpskih proizvoda u Kinu.

Uzgoj stoke na visokoj stelji – Dejan Brajkov, dip. inž. poljoprivrede i mladi poljoprivrednik iz Subotice koji se uspešno bavi stočarstvom.

Niske temperature,Bledi list, slabo klijanje, slabo nicanje, sve je stalo. Kako se pokrenuti sa mrtve tačke? – saveti  Dejana  Reljina dipl. inž. poljoprivrede.

Kako da nahranimo krave? –  savet daje dip. inž. pojljoprivrede Mihajlo Anitić, stručnjak iz Patent co.

Kako proizvesti žitarice jeftino, efikasno i zaraditi na njima, pogotovo u ovim klimatskim uslovima? Šta nam je činiti sa kukuruzom? – Dipl. Inž. Poljoprivrede Lidija Mitić stručnjak Galenika Fitofarmacija. Dipl. Inž. Dragan Maćoš, govori o rešenjima iz BASF.

Dvadeset prva regionalna izložba krava i ovaca u Tomaševcu. Kada se održava i šta vas sve očekuje ukoliko posetite ovu izložbu? – Nenad Bogdanov, organizator i stočar.

Kako do povećane efikasnosti u proizvodnji rasada povrća? – Stevan Tubić iz Mošorina daje vam pravi odgovor na ove pitanje na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ovoj oblasti.

Pčelar Sredoje Ilić iz Karađorđeva ugostio je ekipu emisiju Bolje Zemlje. Šta smo sve imali prilike da zabeležimo , pa pogledajte.

Koji su novi hibridi selekcione kuće Chemical AgrosaveAs Hibrida.