Kod COJE u Aleksincu se radi primarna dorada na desetine različitog voća i povrća i zatim se taj uglavnom poluproizvod iz Srbije izvozi na tri kontinenta, u dvadesetak zemalja kod preko 160 kupaca od Rusije do Kanade.

Od onog što radi i što zahteva Aleksandar Saša Cojić zavisi mnogo mnogo toga. I bolje je da povrtari i voćari imaju u vidu šta ovaj čovek priča iz nekoliko razloga.

Zamir® – fungicid za uspešnu zaštitu lista i klasa strnih žita

Uopšte nije bitno da li se neko slaže, ili ne slaže, da li je to dobro, ili nije dobro – to nije predmet diskusije. Ovaj čovek kupuje robu i on kao kupac, traži nešto što od njega zahtevaju zapadne i istočne firme, a on to mora da ispoštuje. Onda ima i domaće markete, pa mora i njih da ispoštuje.

Šta god da Cojić kaže to je relavatno, to se računa i to nije stvar njegovog hira. Dakle, možemo mi na primer da vam kažemo da je GlobalGap glupost , da je to interni nemački standard i da je plaćanje agencijama za sertifikat u stvari plaćanje reketa, možda Cojić to isto misli za sebe, kada treba da Italijanima proda vrganje ili nekom trgovinskom lancu paradajz koji otkupljuje u Leskovcu, ali to je to – tu igru je odredio neko drugi i mi ne možemo da se suprostavimo.

Nazdravite! Država izdvaja veliku pomoć i bespovratna sredstva!

Cojić ima itekako važne inforamacije, koje smo prvi put čuli od njega … i koje su važne za sve vas koji se bavite povrćem i voćem u srbiji . Dakle njega smo hteli da pitamo šta se traži, kako se traži, kakav kvalitet, kakvi sertfikati.

Ovaj čovek to najbolje zna i zato je dobro da svaki poljoprivredni proizvođać dobro posluša šta on ima da kaže na snimku ispod..

Prethodni tekstJavni poziv za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi!
Sledeći tekstOvo je zlata vredno! Pomoć i savet stočarima u ova teška vremena za svinjarstvo!