Foto: Pixabay

Besplatna radionica pod nazivom “Razvoj i standardizacija receptura proizvoda od voća i povrća”  biće organizovana  u sredu 8. jula u Mesnoj zajednici u Stanišiću za sve zainteresovane žene iz Sombora i okoline.

Kako navode organizatori, u pitanju je jednodnevna obuka (od 10 do 15 časova), realizuje se u okviru projekta “Osnaživanje žena na tržištu rada i razvoja malih biznisa”, a predavač će biti dr Mile Veljović asistent na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu i predsednik Prehrambeno – tehnološkog saveta Srbije.

Radionicu mogu da pohađaju sve žene iz Sombora i okolnih mesta koje se bave poljoprivredom i preradom hrane, a žele da uz rad i konsultacije sa tehnologom unaprede svoja znanja.

Prijave se šalju na mejl onasnazivanje@fondb92.org: ime i prezime, kontakt telefon, radni status (zaposlena/nezaposlena/samozaposlena) i odgovor na pitanje zašto žele da učestvuju u radionici ili putem telefona +381 64 244 70 75.

Prijave su otvorene do ponedeljka 6. jula u podne.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, organizatori radionice pridržavaće se svih mera i preporuka u cilju sprečavanja širenja virusa kovid-19, a svim učesnicama biće obezbeđene maske i alkohol za dezinfekciju.

IZVORbolja zemlja
Prethodni tekstOglasilo se kinesko ministarstvo o soju svinjskog gripa: Ovo nije novi virus, ne pogađa ljude tako lako
Sledeći tekstRepublički zavod za statistiku: Evo kakve su procene ovogodišnje proizvodnje ratarskih kultura, višnje i maline?