Međunarodni sajamsko-konferencijski događaj posvećen  voćarstvu, vinogradarstvu i povrtarstvu biće održan od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu.

Očekuje nas veliki broj kako domaćih, tako i svetskih, izlagača i brenova. Kompanije koje se bave poljoprivrednom mehanizacijom, dostavnim vozilima, sistemima za navodnjavanje i sistemima protivgradne zaštite zauzeće svoje mesto na ovogodišnjem sajmu.

Gosti sajma imaće mogućnost da vide proizvode kompanija koje se bave proizvodnjom prihrane bilja i hemijskim proizvodima. Pored njih, Sajam je otvorio vrata i za rasadničare, semenske kuće i zaštitare.

Stručnjaci iz sveta poljoporivrede držaće tribine o najrazličitijim temama koje se tiču navodnjavanja, zaštite biljaka, transporta, rasadnika, vinogradarstva… Pored toga, ovogodišnji organizatori okupiće i regionalne ministre poljoprivrede, koji će takođe govoriti o značaju, napretku i modernizaciji poljoprivrede u regionu.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Grad Beograd -Sekretarijat za poljoprivredu i USAID-ov Projekat za konkurentnu privredu podržali su ovogodišnji sajam.

Prethodni tekst„Leteći vuk“
Sledeći tekstDodeljuju se bespovratna sredstava za nabavku novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo