0
0

Edukativni program Privredne komore Srbije (PKS) posvećen IPARD programu biće realizovan, zbog velikog interesovanja poljoprivrednih proizvođača i privrednih društava, i u februaru i martu, u opštinama Kraljevo, Kruševac, Kragujevac, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda. U januaru je održano niz radionica na ovu temu, koje je pohađalo više od 400 učesnika.

Vesti

February 14, 2018

Ruski model malih organskih poljoprivrednih imanja kao ključ za prehranu čovečanstva

February 7, 2018

February 12, 2018

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je prilikom posete Sevojnu da je potpisan Memorandum o razumevanju sa Mađarskom. 

February 7, 2018

U saopštenju FAO koje je dostavljeno Tanjugu praktični priručnik Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija u vezi sa stočnom bolešću kvrgave kože od sada je dostupan i na srpskom jeziku. Bolest kvrgave kože je poznata već dugo vremena, ali je do skoro bila ograničena na područje supsaharske Afrike, međutim od 2015. godine prisutna je na Balkanu, a njeno širenje je u Srbiji i Crnoj Gori zaustavljeno 2016. godine.

February 12, 2018

Kelj je dvogodišnja biljka iz porodice krstašica. Izdržljivija je od kupusa i bolje podnosi visoke temperature i sušu, jednako kao i niske temperature i mraz.

February 5, 2018

Ruža se smatra jednom od prvih biljaka koju je čovek počeo da gaji za ukras. Prvi put se spominje u drevnoj Mesopotamiji, a Egipćani su je koristili za pravljenje pogrebnih venaca.

February 12, 2018

Edukativni program Privredne komore Srbije (PKS) posvećen IPARD programu biće realizovan, zbog velikog interesovanja poljoprivrednih proizvođača i privrednih društava, i u

February 3, 2018

 

Udruzenja malinara Zlatiborskog okruga, najavila su da ce radikalizovati proteste, nakon nekoliko neuspelih pregovora u Vladi, o otkupnoj ceni maline.